Startsiden Eva Harr Frank A Jenssen Karl Erik Harr Kultursenteret  Kalender Butikk

Linker

KontaktR
EINE KULTURSENTER

REINE KULTURSENTER ligger midt i Reine i Lofoten; et levende fiskevær med stor betydning for næringsliv, kystkultur og turisme. Ikke minst har Reine vært en veldig inspirasjon for kunstnere, som har funnet veien hit siden 1800-tallet. Reine’s storslagne beliggenhet ytterst i Lofoten trekker til seg en strøm av reisende gjennom hele året.

KULTURSENTERET ble åpnet sommeren 2007, og vårt mål er å være en arena for et mangfold av kulturaktiviteter; billedkunst, musikk, teater, arkitektur og litteratur. I dag rommer huset et permanent galleri for billedkunstneren Eva Harr’s malerier og en samling av hennes litografier. Fra 2018 viser vi også en permanent utstilling av Karl Erik Harrs malerier. I vår teatersal viser vi et billedspill av fotografen og forfatteren Frank A. Jenssen. Hver sommer har vi skiftende utstillinger i tre separate utstillingssaler, med vekt på en variasjon i uttrykk og teknikk. Huset inneholder også en kunst- og souvenirbutikk med kvalitetsprodukter, og en enkel kafé.

VÅR HOVEDSESONG er fra juni til september, men vi åpner mer enn gjerne på forespørsel ellers i året. I høst- og vintersesongen ønsker vi å holde konserter, kursvirksomhet og arrangementer i forbindelse med julen.

I JUNI 2009 hadde vi vår første Lofoten Internasjonale Litteraturfestival ”ReineORD –et hav av bøker” (Klikk her). I 2018 arrangerer vi Reine Ord for tiende gang.

REINE KULTURSENTER eies og drives av arkitekt Ole Tørklep, Oslo.

- Klikk her for bilder fra Reine Kultursenter ...
- Hvem er vi?
-
Pressebilder