Startsiden Eva Harr   Karl Erik Harr Kultursenteret  Kalender Butikk

Linker

Kontakt



R
EINE KULTURSENTER

REINE KULTURSENTER ligger midt i Reine i Lofoten; et levende fiskevær med stor betydning for næringsliv, kystkultur og turisme. Ikke minst har Reine vært en veldig inspirasjon for kunstnere, som har funnet veien hit siden 1800-tallet. Reine’s storslagne beliggenhet ytterst i Lofoten trekker til seg en strøm av reisende gjennom hele året.

KULTURSENTERET ble åpnet sommeren 2007, og vårt mål er å være en arena for et mangfold av kulturaktiviteter; billedkunst, musikk, teater, arkitektur og litteratur. I dag rommer huset et permanent galleri for billedkunstneren Eva Harr’s malerier og en samling av hennes litografier. Fra 2018 viser vi også en permanent utstilling av Karl Erik Harrs malerier. Hver sommer har vi skiftende utstillinger i tre separate utstillingssaler, med vekt på en variasjon i uttrykk og teknikk. Huset inneholder også en kunst- og souvenirbutikk med kvalitetsprodukter, og en enkel kafé.

VÅR HOVEDSESONG er fra juni til september. I vintersesongen har vi ÅPNINGSTIDER fra 10 til 17 alle dager, stengt på søndager. I høst- og vintersesongen ønsker vi å holde konserter, kursvirksomhet og arrangementer i forbindelse med julen.

I JUNI 2009 hadde vi vår første Lofoten Internasjonale Litteraturfestival ”ReineORD –et hav av bøker” (Klikk her). I 2018 arrangerer vi Reine Ord for tiende gang.

REINE KULTURSENTER eies og drives av arkitekt Ole Tørklep, Oslo.

- Klikk her for bilder fra Reine Kultursenter ...
- Hvem er vi?
-
Pressebilder